KST
Zľavy na ubytovaní
Aplend - zľava pre členov KST Tlačiť E-mail
AplendM


Aplend (Veľký Slavkov, Tatranská Lomnica, Starý Smokovec), počet lôžok: 350, zľava ubytovania 10% celoročne.

Kontakt: Recepcia Tatry Holiday Resort, Tatranská 4, 059 91, Veľký Slavkov, 00421 904 744 000, Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. , www.aplend.com


Spoločnosť APLEND vznikla spojením samostatne podnikajúcich subjektov v podtatranskom regióne s cieľom rozšíriť ponuku pre svojich zákazníkov a vybudovať sieť kvalitatívne porovnateľných zariadení v turisticky atraktívnych oblastiach Slovenska a strednej a východnej Európy. Subjekty vytvárajúce APLEND podnikajú v cestovnom ruchu na Slovensku už 15 rokov formou organizovania výjazdovej cestovnej kancelárie a ostatných 7 rokov aj formou prevádzkovania vlastných ubytovacích a reštauračných kapacít. Napriek prevládajúcej ekonomickej kríze si prevádzky siete APLEND nielen zachovali ale ešte aj zlepšili svoje výkony – rozšírili sa, privítali viac zákazníkov pri zachovaní predajných cien.

V strategickom pláne spoločnosti na najbližšie obdobie je rozšíriť svoju ponuku o ďalšie objekty poskytujúce ubytovanie apartmánovým spôsobom a to vo Vysokých a Nízkych Tatrách, na Liptove, na Východnom a Južnom Slovensku. Medzinárodný rozvoj sa sústredí na horské strediská v okolitých štátoch a prímorské strediská na Čiernomorskom pobreží.

Okrem rozvoja jednotlivých ubytovacích kapacít sa spoločnosť sústredí na rozvoj klientely tak, aby boli kapacity vždy optimálne využité. Z toho dôvodu na potenciálnych zdrojových trhoch zakladá pobočky, ktoré tam propagujú kapacity siete APLEND. V najbližšej dobe ma spoločnosť APLEND v štádiu jednania otvorenie pobočky v Kyjeve so zameraním na ukrajinský, ruský a všeobecne postsovietsky trh.

 

Vyhľadávanie

Logo Ministerstva školstva vedy a výskumu

Logo Interreg Poľsko Slovensko

logo Freemap.sk

logo Informačný systém KST

logo portál Cesta SNP

znacenie-300x192
Predplate si časopis Krásy Slovenska

logo Bratislavského samosprávneho kraja

logo Trnavského samosprávneho kraja

logo Trenčianskeho samosprávneho kraja

logo Nitrianskeho samosprávneho kraja

logo Žilinského samosprávneho kraja

logo Banskobystrického samosprávneho kraja

logo Horskej záchrannej služby

Obálka knihy Pohľad do dejín značenia
casopis_krasy

nove_odkazy

KLUB SLOVENSKÝCH TURISTOV
ZÁBORSKÉHO 33,  831 03 BRATISLAVA 3
Tel: + 421 2 44 45 11 21 (organizačná pracovníčka)
Tel: + 421 2 44 45 40 88  (generálny sekretár)
E-mail: ustredie@kst.sk
KONTAKT 
Hodiny pre verejnosť a členskú základňu na ústredí: Po-Pi: 8:00 - 16:00.
Presný čas návštevy je potrebné vopred dohodnúť.