KST
Výzva na pomoc pri aktualizácii databázy v Sekcii vodnej turistiky KST Tlačiť E-mail
databaza

Vážení športoví priatelia, predsedovia odborov a klubov, predsedovia RR a ich predsedovia sekcie VODNEJ TURISTIKY, ale aj všetci ostatní turisti!

Sekcia vodnej turistiky KST má snahu upresniť evidenciu bývalých aj terajších cvičiteľov VT a inštruktorov VT, pretože bude potrebné vymeniť preukazy. Skôr vyškolení sa musia zúčastniť seminárov kvôli predlženiu ich platnosti. Aby sme vedeli tieto semináre zabezpečiť po metodickej stránke a splniť podmienky akreditácie, musíme vedieť o koľko osôb sa jedná a dať to do plánu činnosti, zabezpečiť lektorov a aspoň minimálne financie. A hlavne potrebujeme ich adresy a kontakty na nich.

Od r. 1980 do r. 2013 sekcia VT vyškolila 299 cvičiteľov a inštruktorov – o tých záznamy máme, aj keď adresy, tel.č. a iné údaje sú určite zmenené – o tých dávnejšie vyškolených, možno ich je tiež okolo 300, nemáme skoro nič. Až na výnimky, ktoré doteraz sú aktívne a stretávame sa s nimi.

Žiadame preto všetkých predsedov OaK, (nielen vodáckych), aby kópiu hlásenia, ktoré poslali na RR aktualizovali a poslali aj na adresu predsedu sekcie. Budeme mať tak prehľad aj o štruktúre Vašej čl. základne. Ak máte hoci aj obyčajného turistu, ktorý má rád vodnú turistiku a občas sa jej venuje pripíšte nám jeho adresu a kontakt. Mená cvičiteľov a inštruktorov samozrejme uveďte aj s kontaktmi na nich, prípadne nech oni kontaktujú sekciu vo vlastnom záujme.

Predsedov RR prosíme o pourgovanie tejto žiadosti po svojej línii a o rozšírenie medzi všetkých turistov.

Snažte sa to urobiť najneskôr do 20.11.2014, pretože potom 28.-30.11.2014 bode jesenné stretnutie vodákov na Chate Trangoška, kde bude zasadať aj sekcia VT KST.

Kontaktná adresa: Šoffa Jozef, Kopečná 2, 040 01 Košice 1, mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. , 0903638619

Košice 9.11.2014                                                                                                     Šoffa Jozef, predseda SVT 

Kontaktná adresa: Šoffa Jozef, Kopečná 2, 040 01 Košice 1, mail: Táto adresa je chránená pred robotmi nevyžiadanej pošty. Ak ju chcete vidieť, musíte mať povolený JavaScript. , 0903638619
 

Vyhľadávanie

Logo Ministerstva školstva vedy a výskumu

Logo Interreg Poľsko Slovensko

logo Freemap.sk

logo Informačný systém KST

logo portál Cesta SNP

znacenie-300x192
Predplate si časopis Krásy Slovenska

logo Bratislavského samosprávneho kraja

logo Trnavského samosprávneho kraja

logo Trenčianskeho samosprávneho kraja

logo Nitrianskeho samosprávneho kraja

logo Žilinského samosprávneho kraja

logo Banskobystrického samosprávneho kraja

logo Horskej záchrannej služby

Obálka knihy Pohľad do dejín značenia
casopis_krasy

nove_odkazy

KLUB SLOVENSKÝCH TURISTOV
ZÁBORSKÉHO 33,  831 03 BRATISLAVA 3
Tel: + 421 2 44 45 11 21 (organizačná pracovníčka)
Tel: + 421 2 44 45 40 88  (generálny sekretár)
E-mail: ustredie@kst.sk
KONTAKT 
Hodiny pre verejnosť a členskú základňu na ústredí: Po-Pi: 8:00 - 16:00.
Presný čas návštevy je potrebné vopred dohodnúť.